DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Musa-Hatice Çelikkol Ortaokulu

2023 YILI BURSLULUK HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER

*Burs ödemeleri, PTT işyerlerinden hak sahiplerine imza karşılığı ve ibraz edilen kimlik fotokopisi alınarak elden teslim edilecek olan TC kimlik numaralarına tanımlı PTT Kartları ile yapılacaktır.

*Ödemeler sadece hak sahibine yapılacak olup, hak sahibini temsil eden veli ve vekiline ödeme yapılmayacaktır.

*Ödemeler için öğrenci, veli, vasi tarafından herhangi bir hesap açtırma işlemi yapılmayacaktır. Ögrenciler kendilerine en yakın PTT ŞUBELERİNDEN KİMLİKLERİNİ İBRAZ EDEREK PTT KARTLARINI (ÖN YÜKLEMELİ KART) TEMİN EDEBİLECEKLERDİR.

*PTT kartını kaybeden öğrenciler 2’nci kartı ücretsiz olarak, 3 üncü kartı ise BDDK tarafından belirtilen ücret ödenmesi kaydıyla kimlik ibrazı ile herhangi bir PTT işyerinden temin edebilecektir. Burslar her ayın en geç 25'inde PTT işyerlerine örgenci adına ulaştırılacaktır.

*Kart dağıtım sürecinde okul, ilçe ve il müdürlüklerince herhangi bir işlem yapılmayacaktır.

Yayın: 29.09.2023 - Güncelleme: 29.09.2023 14:13 - Görüntülenme: 98